FCR Interactive

First Country Research Interactive is de online softwaretool voor alle huidige en historische macro-economische gegevens, FCR Ratings, FCR Fair Value en FCR Value-at-Risk evenals informatie over rentes, spreads en verwachte rendementen. De FCR Ratings zijn samengesteld uit meer dan 50 factoren die kunnen worden bekeken op een individuele basis. Met onze toepassingen kunt u gegevens visualiseren door middel van grafieken en tabellen. Gebruikers kunnen aangepaste weergaven opslaan en delen met andere gebruikers binnen hun organisatie.

FCR Interactive biedt inzicht in factoren die de fundamentele waarde van een breed scala aan beleggingen bepalen. Onze software en expertise helpen bij het genereren en testen van ideeën op basis van fundamentele risicofactoren in combinatie met waarderingen van uw (potentiële) investeringen. Met het flexibele platform kunnen gebruikers ook hun eigen gegevens set toevoegen, zodat men nog grotere hoeveelheden data of een grotere verscheidenheid aan bronnen kan analyseren.

MET FIRST COUNTRY REASEARCH INTEREACTIVE KUNT U:
  • Up-to-date blijven met relevante informatie over de veranderingen in de FCR waardering
    wat leidt tot een efficiënt inzicht in de impact op uw beleggingen
  • Ophalen, analyseren en rangschikken van ratings en factoren
  • Evalueren in hoeverre verwachte rendementen van uw (potentiële) beleggingen compenseren voor markt- en kredietrisico
  • Gemakkelijk te gebruiken en flexibele interface

De voorbeelden binnen onze verschillende oplossingen geven inzicht in hoe men FCR interactieve en kan gebruiken evenals de geanalyseerde gegevens daaruit. Verder kunt u onder insights voorbeelden vinden van FCR Interactive.